Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Storks dsb2 - Teamleden
Eline
Eline  “Sjoerd”
Leeftijd: 23
Positie: zet mij maar ergens in het infield
Specialteit: openingsslagvrouw

Toen ik verhuisde naar Den Haag besloot ik mijn hobby softbal weer op te pakken. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn geweest, want inmiddels zijn deze meiden niet alleen mijn teamgenoten, maar ook mijn vriendinnen waarmee ik graag een dansje waag in de stad!

Naast het softballen houd ik mij bezig met het organiseren van zakelijke evenementen en in het weekend doe ik soms een retourtje Nijmegen (my old home town!). Mijn organisatieskills pas ik ook toe bij  softbal als teammanager van dit ZOEPERRRTEAM!
Laura
Laura
Leeftijd: 40
Positie: overal :-)
Specialteit: Mijn specialiteit is toch wel pitchen. Ik geef in de wintermaanden training aan de aspirantenmeisjes van Storks en probeer tijdens de training onze meiden ook nog wat te begeleiden qua pitching.
 

Na 35 jaar softbal, waarvan 25 jaar op niveau, ben ik nu voor de gezelligheid aan het softballen en is het mijn uitdaging zonder al te veel pijntjes van het veld te stappen. ☺
De wijntjes na afloop helpen me daar goed bij. De dag erna daar hebben we het verder niet over. Mij mogen ze overal neerzetten.
En verder…:  ben ik altijd in voor gezelligheid, ik hou van relaxen, eten, bakken, schilderen en eigenlijk van heel veel als het dus maar leuk is. Wat is het fijn om deel uit te maken van dit Zoeperrr gezellige team ds2. 

Chanti
Chantalle "Chanti" of "Chanty"
Leeftijd: 25 jaar jong
Positie: Catcher, pitcher, derde honkvrouw
Specialteit: spiderman spelen achter de thuisplaat, blindeloos gooien naar honken en hopen op een nul, conditieloos honkenstelen, harde verre knallen slaan als het lukt en sliden natuurlijk, down and dirty. Wel altijd met mijn EXO-L braces aan natuurlijk, haha!
 
Op de middelbare school interesse in gekregen, mijn oma catchte vroeger ook. Ik doe serieus aan softbal sinds 2014 bij Storks. Bij hetzelfde team begonnen en elk jaar wordt de band steeds hechter. Voorheen de teammanager van dit ZOEPERRRteam en nu de socialmedia en selfiequeen. Wat deze dames voor mij betekenen.... we're
"Not just a team, but a sisterhood!" 
ZOEPERRRteam❤
En verder… gaan wij bijna elke week met de dames uit het team gezellig een filmpje pakken, ik ben dol op BBQ's, hamburgers en cocktails maken.
Rachel
Rachel "Bad Ass Barrett"
Leeftijd: 47 (oldest lady in the field…) 
Positie: outfield
Specialteit: uber nerveus zijn voor elke wedstrijd...

Ik heb van de Peanuts tot senioren gespeeld bij andere clubs. In 2001 ben ik gestopt.

Ik ben vorig jaarweer bij Storks komen spelen – top team! Super leuke sfeer/leuke mensen.
Emma
Emma
Leeftijd: 27
Positie: Zoekende
Specialteit: Slaan

Nieuw bij het team gekomen, vond softbal op de middelbare school altijd leuk, na jaren te hebben gehockeyd, nu de stap gemaakt naar softbal en bij een heel fijn team terecht gekomen!

Eva
Eef
Leeftijd: 38
Positie: Outfield (links of rechts)
Specialteit: kroketten bakken 
wink
Nadat ik op de middelbare school een keer heb gesoftbald en het altijd is blijven hangen heb ik het drie jaar geleden opgepakt. Ik geniet van het lekker buiten bezig zijn en de gezellige sfeer in het team.
En verder… hou ik van dansen, vooral salsa, bachata laughen andere latinmuziek, het leren kennen van andere culturen door bijvoorbeeld te reizen en van mijn werk: wetgevingsjurist bij het ministerie van BZK.
Liisa
Liisa
Leeftijd: 41
Positie: ik sta waar de coach me opstelt!
Specialteit: weinig ervaring, veel inzet

Na een aantal jaren langs de lijn te hebben gestaan (3 honkballende mannen in huis), werd 2018 hét jaar om zelf in het (out)field te gaan staan. Leuke mix in het team van veel en minder softbalervaring en veel gezelligheid.

En verder... vind ik het leuk om te koken, hardlopen en een biertje met vrienden.
Jan
Jan Overwater
Coach
Leeftijd: 63
Positie: rond het derde honk
Specialteit: het teken “hit en run”
Als veldspeler ca. 25 jaar derde honk gespeeld in de laagste herensoftbalteams. Als coach voor het derde jaar: de aanwijzingen bij het derde honk.
Sterke punten: een lach en een traan. Minder sterke punten: als coach te fanatiek zijn.
Rode draad door het leven: Ajax, Golden Earring, politiek, Groen Links, bridge, criminaliteitspreventie, honk- en softbal en Joris D.
Niko
Niko de Jong
Trainer
Leeftijd: 64
Positie: Trainer
Specialteit: stelen
Ik ben ongeveer 25 jaar geleden door de trainer van m'n dochter gevraagd om te komen softballen bij Storks. En ben er tot nu toe nog niet mee gestopt.
Dit is m'n derde seizoen als trainer bij de dames. Het is een gezellig team en ik wil graag het beetje kennis dat ik heb  opgebouwd met ze delen.
Verder speel ik gitaar en hou van wandelen.
Jonet
Jonet (“Jo of Mojo”)
Leeftijd: 29
Positie: Dit jaar weer pitcher, verder eerste honk of een ander plekje dat nog niet gevuld is.
Specialteit: Ik laat de bal niet langs mij heen gaan, stretchhh voor de bal!
Op jonge leeftijd ben ik begonnen door mijn broers, die zaten op honkbal. Ook ben ik er even tussen uit geweest, maar toen miste ik het spel wel. Gelukkig alweer een paar jaar in een leuk team, met diverse samenstellingen, waarbij ze allemaal shinen op hun eigen manier en vooral gaan voor het plezier!
En verder…:  Zorg ik graag voor de medemens, ik ben wijkverpleegkundige en als ik tijd over heb, ben ik wel in voor gezelligheid of een feestje!
 
Joleen
Roos
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  

 
Mila
Mila
Leeftijd: 42
Positie: tweede honk en outfield (9)
Specialteit: Hmm goede vraag! het lukt me in ieder geval bij iedere slagbeurt de bal in het veld te slaan.
 

Ik ben altijd een fan van honkbal geweest. Vroeger speelde ik in mijn land Cuba veel honkbal op straat en in parken. Twee jaar geleden (2016) ben ik gaan softballen met een fantastisch team op Storks en ik vind het nog steeds GEWELDIG leuk!

En verder... : Na vele jaren in dienst als secretaresse te zijn geweest, heb ik een andere richting aan mijn leven gegeven. Inmiddels werk ik al vier jaar in mijn eigen praktijk als pedicure. Naast mijn taken als moeder en echtgenote, probeer ik ook tijd te besteden aan mijn sociale contacten en vooral aan mijzelf. Ik hou van uiteten en naar de bioscoop gaan.

Chantalle
Chantal (Chan)
Leeftijd: 34
Positie: 1 en mid
Specialteit: Af en toe sla ik de bal lekker ver weg

Sinds 9 jaar oud op softbal, rond mijn 18de eraf en sinds een aantal jaartjes weer erop. Zowel de sport als de meiden kan ik niet missen.
Denise
Denise
Leeftijd:  30
Positie: korte stop, tweede honk en in geval van nood catcher
Specialteit: Fielden

Ik houd niet zo van sporten, maar vind softbal heel erg leuk! We hebben een heel gezellig team en drinken vaak nog een drankje samen.
En verder....ben ik moeder van Bobby (3) en Maggie (1).
Sofija
Sofija
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  


 
name
-
Leeftijd: -
Positie: -
Specialteit: -
 
Roos
-
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
Sofija
-
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit: