Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Storks dsb2 - Teamleden
Eline
Eline  “Sjoerd”
Leeftijd: 24
Positie: Infield
Specialiteit: openingsslagvrouw

Toen ik verhuisde naar Den Haag besloot ik mijn hobby softbal weer op te pakken. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn geweest, want inmiddels zijn deze meiden niet alleen mijn teamgenoten, maar ook mijn vriendinnen waarmee ik graag een dansje waag in de stad!


Naast het softballen werk ik bij een grote schoonmaak organisatie en in het weekend doe ik soms een retourtje Nijmegen (my old home town!). Mijn organisatieskills pas ik ook toe bij softbal als team manager van DSB2 en DSB3!

Laura
Laura
Leeftijd: 41
Positie: overal :-)
Specialiteit: Mijn specialiteit is toch wel pitchen. Ik geef in de wintermaanden training aan de aspirantenmeisjes van Storks en probeer tijdens de training onze meiden ook nog wat te begeleiden qua pitching.
 

Na 35 jaar softbal, waarvan 25 jaar op niveau, ben ik nu voor de gezelligheid aan het softballen en is het mijn uitdaging zonder al te veel pijntjes van het veld te stappen. ☺
De wijntjes na afloop helpen me daar goed bij. De dag erna daar hebben we het verder niet over. Mij mogen ze overal neerzetten.
En verder…:  ben ik altijd in voor gezelligheid, ik hou van relaxen, eten, bakken, schilderen en eigenlijk van heel veel als het dus maar leuk is. Wat is het fijn om deel uit te maken van dit Zoeperrr gezellige team ds2. 

Chanti
Chantalle "Chanti" of "Chanty"
Leeftijd: 26 jaar jong
Positie: Catcher, pitcher, derde honkvrouw
Specialiteit: spiderman spelen achter de thuisplaat, blindeloos gooien naar honken en hopen op een nul, conditieloos honkenstelen, harde verre knallen slaan als het lukt en sliden natuurlijk, down and dirty. Wel altijd met mijn EXO-L braces aan natuurlijk, haha!
 
Op de middelbare school interesse in gekregen, mijn oma catchte vroeger ook. Ik doe serieus aan softbal sinds 2014 bij Storks. Bij hetzelfde team begonnen en elk jaar wordt de band steeds hechter. Voorheen de teammanager van dit ZOEPERRRteam en nu de socialmedia en selfiequeen. Wat deze dames voor mij betekenen.... we're
"Not just a team, but a sisterhood!" 
ZOEPERRRteam❤
En verder… gaan wij bijna elke week met de dames uit het team gezellig een filmpje pakken. Mijn grootste hobby is cocktails maken. Check me insta: cocktailchanty
Jonet
Jonet (“Jo of Mojo”)
Leeftijd: 29 
Positie: Dit jaar weer pitcher, verder eerste honk of een ander plekje dat nog niet gevuld is.
Specialiteit: Ik laat de bal niet langs mij heen gaan, stretchhh voor de bal!

Op jonge leeftijd ben ik begonnen door mijn broers, die zaten op honkbal. Ook ben ik er even tussen uit geweest, maar toen miste ik het spel wel. Gelukkig alweer een paar jaar in een leuk team, met diverse samenstellingen, waarbij ze allemaal shinen op hun eigen manier en vooral gaan voor het plezier!
En verder…:  Zorg ik graag voor de medemens, ik ben wijkverpleegkundige en als ik tijd over heb, ben ik wel in voor gezelligheid of een feestje!

Emma
Emma
Leeftijd: 27
Positie: Zoekende
Specialiteit: Slaan

Nieuw bij het team gekomen, vond softbal op de middelbare school altijd leuk, na jaren te hebben gehockeyd, nu de stap gemaakt naar softbal en bij een heel fijn team terecht gekomen!

Mila
Mila
Leeftijd: 43
Positie: tweede honk en outfield (9)
Specialieit: Hmm goede vraag! het lukt me in ieder geval bij iedere slagbeurt de bal in het veld te slaan.

Ik ben altijd een fan van honkbal geweest. Vroeger speelde ik in mijn land Cuba veel honkbal op straat en in parken. In 2016 ben ik gaan softballen met een fantastisch team op Storks en ik vind het nog steeds GEWELDIG leuk!

En verder... : Na vele jaren in dienst als secretaresse te zijn geweest, werk ik nu als pedicure in mijn eigen praktijk! Naast mijn taken als moeder en echtgenote, probeer ik ook tijd te besteden aan mijn sociale contacten en vooral aan mijzelf. Ik hou van uiteten en naar de bioscoop gaan.

Liisa
Chantal (Chan)
Teamcaptain
Leeftijd: 35
Positie: 1 en mid
Specialiteit: Af en toe sla ik de bal lekker ver weg

Sinds 9 jaar oud op softbal, rond mijn 18de eraf en sinds een aantal jaartjes weer erop. Zowel de sport als de meiden kan ik niet missen.

Denise
Denise
Leeftijd: 31
Positie: korte stop, tweede honk en in geval van nood catcher
Specialiteit: fielden
Ik houd niet zo van sporten, maar vind softbal heel erg leuk! We hebben een heel gezellig team en drinken vaak nog een drankje samen.
En verder....ben ik moeder van Bobby (3) en Maggie (2).
Niko
Sofija
Leeftijd: 24
Positie: Utility
Specialiteit: statistieken 
& regeltjes
Mijn hele schoonfamilie speelt honk/softbal en ze hebben me met veel moeite overtuigd om een keer mee te doen. Vier jaar later ben ik super fanatiek, speel ik op bijna elke positie en hou ik alle statistieken bij voor het team.
Ik speel nu een jaar met het ZOEPERRRteam en #notjustateambutasisterhood is niet alleen iets dat mooi staat op insta... Dit is echt de meest gezellige supportive groep meiden om na de wedstrijd een wijntje mee te drinken (of cocktails)

En verder... Ik werk als bouwkundige team leider bij een gezellige media bureau in Den Haag, ik ben getrouwd met Rodrigo. Ik probeer mijn man zo vaak mogelijk mee te nemen naar wedstrijden want hij is ook zo lekker fanatiek.
Jonet
Sandra
Leeftijd:  
Positie:  
Specialiteit:  

 
Joleen
Roos
Leeftijd: 40 😱😱
Positie: liefst 2e honk, maar als de coach wil dat ik ergens anders sta ook prima 👍
Specialiteit: pfff geen idee, vraag maar aan Mn teambuddies
Via een vriendinnetje van de middelbare school ben ik rond Mn 15e gaan softballen op Storks! 
Daar mn grote liefde tegen gekomen en twee softballende meiden op de wereld gezet van nu 14 en 17.
Onze dagen bestaan vanaf maart dan ook alleen maar uit softbal💪🏻
In Mn “vrije tijd” vind ik het fijn om in de keuken te staan, doe ik aan Gladiator en zing graag
HEB HET SUPER NAAR MN ZIN IN DIT TEAM
 
Jasmijn
Jasmijn
Leeftijd:  
Positie:  
Specialiteit:  
 

 

  Jan
Jan Overwater
Coach
Leeftijd: 64
Positie: rond het derde honk
Specialiteit:
  het teken “hit en run”
Als veldspeler ca. 25 jaar derde honk gespeeld in de laagste herensoftbalteams. Als coach voor het vierde jaar: de aanwijzingen bij het derde honk.
Sterke punten: een lach en een traan. Minder sterke punten: als coach te fanatiek zijn.
Rode draad door het leven: Ajax, Golden Earring, politiek, Groen Links, bridge, criminaliteitspreventie, honk- en softbal en Joris D.
name
Ad van den Berg
Assistent-coach
Leeftijd: 61
Positie: 1e honkvak
Specialiteit: High five
Door Jan onder druk gezet om hem te gaan assisteren. Liefhebber van honk- en softbal, Duits ijshockey en ADO. De gezelligheid bij het team spreekt me erg aan👍
 
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
name
Rob van Schuylenburch
Trainer
Leeftijd: -
Positie: -
Specialiteit: -
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit:  
 
Sofija
Niko de Jong
Trainer
Leeftijd: 64
Positie: Trainer
Specialiteit: stelen
Ik ben ongeveer 25 jaar geleden door de trainer van m'n dochter gevraagd om te komen softballen bij Storks. En ben er tot nu toe nog niet mee gestopt.
Dit is m'n derde seizoen als trainer bij de dames. Het is een gezellig team en ik wil graag het beetje kennis dat ik heb  opgebouwd met ze delen.
Verder speel ik gitaar en hou van wandelen.
 
Leeftijd:  
Positie:  
Specialteit: