Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Storks dsb2 - Wedstrijdverslag 2018
Wedstrijdverslag

28 september 

Was het de beste wedstrijd? Nee... Was het spannend? Hell yes! Hadden we plezier? Altijd! Zijn we kampioen? Jazeker!! Dames 2 is gehuldigd als kampioen van hun klasse door Storks voorzitter Ronald Van Wijk en prachtige bloemen en champagne geregeld door Bianca! Uit 18 wedstrijden, 15 keer gewonnen, 1 keer verloren en 2 keer gelijkgespeeld. Gisteravond heeft het #ZOEPERRRteam gelijkgespeeld tegen Power 66. Hele gezellig pot... wij stonden op een gegeven moment 9 - 4 achter... en toch geeindigd met 13 -13. Highlights: @emmajunepels met een..... Homerun #duh, en 2 x een 3honkslag #DamnShesGood. Aangooi 3 van @sofijaym voor de nul! Chan die ballet doet op de eerste honk en @sja_nien die 3 uit 3 heeft geslagen! Lekker gegooid door zowel @jonetkeus en Marijke!#StiekemWarenWijInGedachtenBijDeChampagne
Emma is de #GoudenBal winnares voor de wedstrijd en mag het houden tot na de winterstop! Super leuk dat er ook een groot publiek was! Bedankt iedereen voor jullie support, bedankt coaches Jan en Niko voor jullie steun en motivatie! Cause hey we're....
#NotJustaTeamButASisterhood #Kampioen

-------------------


14 september


De ene laatste wedstrijd van het seizoen en #ZOEPERRRteam is nu al officieel KAMPIOEN van de 4e klasse in regio Haaglanden! Vorige week was Mila gekroond tot Gouden Bal winnares... en vandaag... top wedstrijd 7 - 0 voor in de eerste inning. Allemaal lekkere tikkies van iedereen!! 2 homeruns van @emmajunepels en @denisestedehouder, @jonetkeus heeft de hele wedstrijd gegooid op de laatste nul na! Daarom verdient zij de #GoudenBal deze week! Uiteindelijk gewonnen met 15 -7 tegen Catch DSB3---
7 september

Storks -Biento
Woman of the match: Mila---
23 augustus

Three time's a charm! Triple gouden balwinnares Tanaya! 
Na 2-0 achter te hebben staan in de eerste inning, had Rosemarijn een linedrive geslagen voor een (gewaagde) 3-honkslag! En eind 2e inning stond het 2-2. Nadat er in de top van de 3e inning 4-2 stond, met alle honken bezet, werd Tanaya op de plaat geplaatst door Coach Jan. Top beslissing!
Met af en toe wat stortbuien, hield dat de wedstrijd niet tegen. Met een zekere pitching en heeeel veel doorgeschoten ballen (ook prachtige honkslagen door o.a. Denise, Chantalle en Chantal) stond het ineens 17 - 4 voor het ZOEPERRRRTEAM tegen Birds DSB5.
Volgende wedstrijd is vrijdag 31 augustus om 19.00 uur uit tegen Wassenaar.
#NotJustATeamButASisterhood


---
13 juli 2018

"Ik ga met een gerust hart de zomerstop in" - #CoachJan
Dit zei onze coach na afloop van onze wedstrijd tegen de koploper Alphians.... nu wil je wel weten hoe deze wedstrijd is verlopen natuurlijk!
Here we go!
De eerste inning in het veld begon met een foutslagvangbal door Chantalle achter de plaat, vervolgens is de volgende slagvrouw uitgemaakt op 1 door Mila en werd er een mooi strakke linedrive gevangen door Denise. Zo snel ging de eerste slagbeurt van onze tegenstanders. Vanaf dit moment is #ZOEPERRRTEAM alleen maar gaan presteren en stonden we voor met 1 - 0 voor. Toen kwam Denise in de 4e inning met een honkslag en natuurlijk onze BOEMERRR Emma met een..... homerun en hebben we in deze inning 8 punten gescoord. Fastforward: 9 - 2 voor Storks, toen uiteindelijk 9 -3.
Onze toppertje Laura met 5 k's en mooie nullen, zowel vangballen als aangooi 1!
Uiteindelijke einstand: 3 - 9 gewonnen van Alphians!
De winnares van de Gouden Bal van deze week en nog 6 weken hierna, jaja #zomerstop bofkont is het ook, EINDELIJK Chantalle!! 2 uit 3 geslagen, 2 vangballen en het dynamisch-telepathisch duo samen met Laura op de plaat. 
#ZOEPERRRTEAM staat nu officieel als eerste in de rankings. 12 uit 13 wedstrijden gewonnen. #FirstPlace 
De eerst volgende wedstrijd na de zomerstop is donderdag 23 augustus thuis tegen Birds DSB5 om 19.00! Come watch us play ball! #softbalveld
Iedereen een fijne zomervakantie periode toegewenst!
#NotJustATeamButASisterhood


---

6 juli 2018

Veld perfect uitgelegd. De coach zat er vroeg klaar voor. 1e inning: een subliem dubbelspel van Denise, 2e inning: twee vangballen van Emma op 8, 3e inning: Laura zorgt voor de derde uit vanaf de plaat (en herhaalt dat kunstje geregeld deze wedstrijd!), 4e inning: Denise vangt de bal! Oh nee... toch niet, hij valt eruit! MAAR daar is ZOEPERRRgirl Mila: de bal belandt als een godswonder daarna in haar handschoen! Nice back up girrrrl! Birds raakt de bal weer eens hard, ver het outfield in, maar het is toch een foutbal - Janine rent en rent desondanks en... vangt! 5e inning: onze catcher Sofija tikt na een thriller (Janine brengt bal terug uit outfield, Denise verwerkt... maar waarheen?! 3 vrouwen op/tussen twee honken) de loopster voor thuisplaat uit! En dit was slechts een fractie van wat er gebeurd is vandaag! Next time: BE THERE! Gouden bal verdiend door Denise, de rest had - ondanks schitterende acties - het nakijken! En dit allemaal in 7 innings! Uiteindelijk 5 - 1 gewonnen tegen Birds DSB4!
Volgende wedstrijd is 13 juli uit tegen Alphians om 19.30!


---


29 juni 2018

Action speaks louder than words #WatchUsKickAss... 1 - 12 gewonnen tegen Red Lions DSB3!!
En op dit moment de eerste plek in de competitie met 10 gewonnen uit 11 wedstrijden. In de eerste inning 1 punt tegen en daarna lekker tegengehouden met Laura op de plaat! En ja hoor! Acht keer 3 nul gegooid, twee lekkere honkslagen, Emma een homerun geslagen #NoSurprise en een schitterende vangbal op 7, Chantalle sloeg 2 uit 2 en een vangbal achter de plaat! En verder allemaal lekkere tikkies door Chantal, Jonet en Denise wat allemaal de 12 punten heeft gemaakt! Sofija heeft vandaag haar eerste wedstrijd bij ons team gespeeld, welkom! Iedereen lekker gespeeld!
Winnares van de gouden bal is Laura, #COachJan is blij!
Volgende wedstrijd is 6 juli thuis tegen Birds DSB4 om 19.30u!
#NotJustATeamButASisterhood
#ZOEPERRRTEAM #sotball


---‚Äč


22 juni 2018

HOLD UPPP! It's friday night, so it's ZOEPERRRNIGHT!!
Vandaag tegen Wassenaar gewonnen met 6 - 4!
Highlights: in de eerste inning stond het bases-loaded (tegen) en kiest Eline ervoor om een honkslag richting korte stop naar thuis te gooien gooien waardoor wij het eerste punt tegen hebben gehouden! In de tweede inning maakte Jonet een prachtige dubbel via honk 2 en vervolgens naar het eerste honk. Geweldig! In de derde inning maakte de ouden-balwinnares ook een schitterende dubbel van kort via het tweede honk naar twee! In de derde inning stond het helaas 2 - 4 achter, maar met een drie honkslag sloeg de winnares van de gouden bal Jonet binnen en stond het 3 - 4. In de vierde inning werd ook al een 2 honkslag geslagen waardoor Mila binnenkwam! Toen stond het gelijk! In de vijfde inning kwam Jonet met een stootslag safe op 1 en stal zij daarna naar 2. Een tweede twijfelachtige honkslag van de winnares van de gouden bal volgde, waardoor Jonet binnen was! Toen een honkslag van Laura. Laura kwam ook als closer (pitcher) natuurlijk om de boel af te sluiten. #ZOEPERRRTEAM heeft achteraf een fissa gehad, heerlijke happies, pornstars... martini :p en wijn natuurlijk! Weer een overwinning en tweede in de poule, maaaarrrr volgende week wordt het pas spannend. Dan spelen we om 19.30u tegen Red Lions DSB3, ook een flinke tegenstander! 
#NotJustATeamButASisterhood


----

19 juni 2018

We houden ze aan het lijntje... Een onzichtbaar lijntje wel, maar ik ken ook andere lijntjes die we kunnen aanbieden :p #insidedjoke what rhymes with joke...
Oke oke, back to business, people stay focused! We did it again, # ZOEPERRRTEAM heeft natuurlijk weer gewonnen met 13-5 tegen Orioles DSB3. 
Highlights: Rosemarijn met twee keer een 2 honkslag en een schitterende dubbel als tweede honkvrouw! Toppie! Bad Ass Rach ook twee uit twee geslagen en goed gedekt in het outfield! Vangbal op 7 door Emma. In de eerste inning twee nullen gemaakt op 6 door Denise. Moeilijke linedrive (voor haar blijkbaar niet) gevangen door Laura op 5. En dit allemaal op het softbalveld #lekkerpuh
De winnares van de gouden bal voor de komende 72 uur is Rosemarijn voor de tweede keer! Gefeliciteerd!
Volgende wedstrijd 22 juni thuis om 19.30u tegen Wassenaar DSB3!


----
15 juni 2018

Jaaaa jongens #ZOEPERRRTEAM is on a ROLL! Uit acht wedstrijden, zeven gewonnen. Nog vijf te gaan voor de zomerstop. Maar even serieus... WAT-EEN-WEDSTRIJD! 7-1 gewonnen van Catch DSB2. In de eerste inning stond het 1-1. Zo vaak hebben we alle honken bezet gehad, wel vier keer deze wedstrijd. In de tweede inning met bases loaded, sloeg Sandra een 2 honkslag en kreeg hierdoor drie RBI's en stond het 4-1 voor het zoeperrrteam. Verder andere prachtige highlights: Chan vier uit vier geslagen en een prachtige en moeilijke vangbal in het infield tussen eerste en tweede honk. Chantalle had een vangbal van een mislukte bunt bij de achterplaat en een closecall aangooi naar 1 na een doorgeschoten bal. Janine deed een geweldige en verrassende stootslag en een sacrifice hit voor de 5-1. Emma alle pech gevangen kogelslagen vier uit vier.. Laura heeft goddelijk - ik herhaal Coach Jan - goddelijk gegooid en drie uit vier geslagen. en Eline stal bij een 1-3 situatie naar thuis door, wat de 7-1 maakte.
De winnares van de gouden bal van deze wedstrijd is natuurlijk de redder voor onze voorsprong: Sandra met haar heerlijke 2 honkslag en drie RBI's! Gefeliciteerd!
Volgende wedstrijd is 19 juni thuis aan de Schapenatjesduin bij Storks, tegen Orioles DSB3 om 20.00u op het SOFTBALVELD.


---
6 juni 2018

Jaaaaa, het was heet, het was lekker, het was spannend! ZOEPERRRRTEAM heeft weer gewonnen met 7 - 10 tegen Gophers uit Maassluis! In de eerste inning 0 - 4 voor, met een verrassende stootslag van Jonet, waardoor alle honken bezet waren. Daarna volgden wat lekkere honkslagen door onder anderen Chan, Denise en Laura. In de derde inning, de #FJ #FoutJan-inning, werd Laura fout doorgestuurd door Coach Jan met een 'bijna-inside-the-park-homerun'. Dat was jammer! Uiteindelijk stond het in deze inning 4 - 7... MAAR! In de 4e inning werd het spannend en stond het ineens 7 - 7. In de top van de 5e inning sloeg Mila een prachtige linedrive naar het 3e honk en met een fout van deze derde honkvrouw kwam Mila safe op 1. Na haar volgden twee nullen helaas... Maar omdat ze al op het derde honk stond moesten we gewoon een punt scoren! Toen kwam Rosemarijn aan slag. En ja hoor, die sloeg Mila binnen en stond het ineens 8 -7. Na die slagbeurt kwamen er lekker nog 2 punten bij! Wat een wedstrijd. Met Laura als closer om het lekker af te sluiten. Ja, onze pitcher Jonet werd natuurlijk moe. Lekker gespeeld dames! Was weer een topwedstrijd. De gouden bal-winnares van deze wedstrijd is natuurlijk onze redder Rosemarijn, welverdiend! Het winnende punt.
Wat een verhaal maar wat een trots... want we zijn... #NotJustATeamButASisterhood
Volgende wedstrijd is 15 juni thuis tegen Catch DSB2 om 19.30u!---
27 mei 2018

Jaaa we zijn er weer! Net voor de regen heeft het ZOEPERRRRTEAM lekker met 6 - 13 gewonnen van Adegeest! Highlights: Emma met een HR en een prachtige vangbal op 7, Mila met 3 uit 3 geslagen, 2 (bijna 3) mooie aangooien van CHantalle vanaf thuis naar 3, 4 en 5. Maar Tanaya kicked ass op de plaat! 4 k's, een hele wedstrijd gegooid en zelf 2 uit 4 geslagen. Terechte gouden bal-winnares!


---
14 mei 2018

#ZOEPERRRTEAM is back! Vandaag gewonnen met 8 - 12 tegen Birds DSB4 en spannend was het zeker wel! In de eerste inning 3 - 8 achter gestaan. Maar in de tweede inning, met bases loaded, heeft Denise twee punten binnen gescoord en Chantalle kwam met een 3-punts inside-the-parkhomerun waardoor het 8 - 8 gelijk stond! En in de derde en vierde inning hebben we de punten laten bijkomen tot 8 - 12, met Laura op de plaat met 0 punten tegen! Maar deze week is Liisa de winnares van de gouden bal! Een prachtige vangbal in het linksveld, lekkere honkslagen en gewoon lekker gespeeld! Gefeliciteerd!! Volgende wedstrijd is 27 mei om 12u uit tegen Adegeest. #NotJustATeamButASisterhood


---11 mei 2018

Winning streak is weg, helaas! Verloren met 6 - 18 tegen Alphians. Maar we geven de moed niet op, we gaan lekker door! De winnares van de gouden bal deze week is Denise. In de eerste inning heeft ze drie nullen gemaakt en 1 uit 2 geslagen. Up next: a.s. maandag 14 mei 19.30u bij Birds in Zoetermeer!


---2 mei 2018

De derde competitiewedstrijd en het #ZOEPERRRTEAM heeft het weer geflikt! Heerlijke wedstrijd, gewonnen met 7 - 11 tegen Power '66. Het gaat goed, het gaat lekker! Regen houdt ons niet tegen, het laat ons juist zweten! #mottovandededag
De winnares van de gouden bal deze week is Emma. 2 uit 3 geslagen, met twee vangballen in het linksveld en daarna bij het tweede honk. Ze heeft ook een nul gemaakt naar het derde honk vanuit het linksveld. Toppertje!
#NotJustATeamButASisterhood
Next game 11 mei thuis 19.30u tegen Alphians.


---20 april 2018

Eerste thuiswedstrijd gewonnen met 10 - 9. We stonden 0 - 8 achter en in de laatste twee inningen hebben we alles ingehaald. Met in de tweede helft van de 4e inning een double van Chantalle en een steal naar het 3e honk. Toen een single van Rachel 'Bad Ass Barrett', dat voelt goed! Tanaya is vandaag de winnares van de gouden bal met 3 uit 3 aan slag en ze heeft haar taak als openingsslagvrouw  goed vervuld. Congratz Tanaya! Op naar de volgende game, 2 mei tegen Power '66.


---13 april 2018

Eerste competitiewedstrijd uit Storks DSB2 tegen Biento en gewonnen met 8 - 10. Jeetje wat een spanning, maar we hebben het volgehouden! Jonet krijgt de eerste gouden bal, lekker gegooid!